Kompensasjonsguide til kriserammede bedrifter

Næringslivet er inne i en svært krevende tid, og store deler av aktiviteten i næringslivet i Norge og resten av verden er satt på pause. Det er politisk enighet i Norge for å hjelpe norsk næringsliv i disse krisetidene.

Men det kan være vanskelig å få klarhet i hva slags tiltak som er tilgjengelig.

Derfor har Samarbeidsrådet for Nedre Romerike, som består av kommunene Aurskog-Høland, Nittedal, Lørenskog, Rælingen og Lillestrøm, laget en informasjonsfilm. Her forsøker vi å gjøre et komplekst budskap enkelt, og det viktigste er å vise hvor man finner mer informasjon og hvordan man går fram – kort, konkret og konsist.

Manus for filmen er utarbeidet av næringsansvarlige i kommunene på Nedre Romerike. Filmen er laget av Anders Rodem og Solfrid Flateby har tilrettelagt og presenterer manus.

Vi heier på næringslivet på Nedre Romerike.
Lykke til!

 

Legg igjen en kommentar